31 juli 2011

Allt som glittrar...



...älskar vi! Och speciellt de här konstverken till halsband som vi fick in nu i veckan. Så himla fina & lyfter enkelt upp en outfit. För 799:- blir ett ditt. Välj mellan korall eller nude/silver-glittrigt!


Lot's of love,

30 juli 2011

Bridesmaids!




Vet du inte vad du ska göra i helgen? Då har vi bästa tipset i form av Bridesmaids på bio! Så himla rolig film, vi lovar att du inte kommer bli besviken. Såhär skriver SF om filmen:

"Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän Lillian är förlovad måste hon bara tacka ja till att vara brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för sin bästa vän."

Lot's of love & biomys!



29 juli 2011

Friday feeling fine!



En underbar fredag kära stammisar önskar vi på Miranda Margareta er;)

Lot's of love,

28 juli 2011

Höst på hyllorna


Sommaren är tack och lov tillbaka, men hösten har redan anlänt till några av våra hyllor, där nyheter från bland annat Day Birger et Mikkelsen, Stella Nova, Culture, Minus och Lise Sandal hänger och sprider höstinspiration:)

Är ni inte sugna på hösten riktigt än, utan vill hitta något fint somrigt så gör ni det med allra största möjlighet på vår sommar-rea som nu övergått i slut-rea då allt är på 50 - 70% ;)

Lot's of love,

26 juli 2011

Avoca Avoca Avoca


Alla som kommer in i butiken just nu frågar vad det är som luktar så gott? Och det mina vänner har jag svaret på: 6 olika tvålar från Avoca á 65:- st i 6 himmelska dofter.
Perfekta att ge bort eller köpa till sig själv - de lyser verkligen upp med sin fina förpackning och ljuvliga doft. Min favorit är Raindrops & Roses,vilken är din?

Lots of love,

25 juli 2011

Plus Minus



Den här fina tunikan från Minus hade en given plats i resväskan och fick följa med på äventyr på Sicilien. Numera har den en given plats i min höstgarderob - en höstfavorit helt enkelt! Och det bästa av allt, den kostar bara 599:-!

Hoppas ni har en fin start på veckan, lot's of love,

24 juli 2011

Miranda Margareta Music & Playlist


Åh, så var det söndag idag! Och vilken regnig sådan... Men, vet ni vad? Vi har det perfekta mys-soundtracket till er idag:) Lite Al Green, lite Stevie Wonder, lite ny fransk musik - helt enkelt mycket mys!

En perfekt playlist för en mysig söndag hemma i soffan, med tända ljus, tidningar eller en bra bok.
Snart kommer sommaren tillbaka igen hoppas vi, men tills dess: ha en fin dag i regnet!

Här hittar ni vår playlist, och här nedan hör ni den mysigaste låten just nu:

Joyce Jonathan - Je ne sais pas




Lots of love,

Roses for Rosie



Victorias Secret modellen och nyligen skådespelar-debutanten i Transformers 4, Rosie Huntington Whiteley är inte bara innehavare av världshistoriens snyggaste ben, utan även av en bohemchic, feminin och förförisk stil. Gggggorgeous!


Lots of love,

23 juli 2011

Oslo

Med anledning av de fruktansvära och ofattbara dåd som inträffade i Oslo igår, vill Miranda Margareta skicka en tanke till alla de människor som omkom och alla anhöriga som drabbats av vansinnesdåden. Så oerhört sorligt och ofattbart att det är svårt att finna ord...


Love from,

22 juli 2011

I smyckeskrinet...

Statement-örhängen är tydligen the "it-thing" i höst om man kikar på vad som visats på catwalken och jag kan inte annat än hålla med Dior & company - sååå snyggt! Hos oss hittar ni de finaste örhängena i korall.

På bilden ovan med en stor blomsterbroch - som är tokfin och finns i flera färger hos oss:) Örhängen: 199:- Blombrosch: 199:-! FYND!



Lot's of love,

21 juli 2011

Fabolous fashion fall feelings!


Klänning från Stella Nova 1599:-
Väska från Campomaggi 2599:-
Halsband från DAY 399:-



Hyllorna i butiken börjar så smått fyllas på med underbara höstnyheter och just nu känns ju vädret utanför faktiskt ganska höstigt... Klänningen ovan är verkligen min favorit - med ett lite annorlunda snitt med stora vida ärmar, knytband vid höften och fina detaljer på axlarna får den en självklar plats i min höstgarderob!


Bär den med halsbandet från DAY ovan och Campomaggi-väskan och du är hemma ;)

Au revoir kära läsare, vi ses imorgon för fler updates och nyheter:)

Lots of love,

From Sicily to Sweden


Hej söta ni!

Efter två veckor fyllda av sol, saltvatten, glass, pasta, pizza & vin är nu bloggen tillbaka igen:)

Och oj, vad mycket som händer på två veckor - rean har blivit ännu bättre och vi har fått in så mycket nya fina kläder inför hösten:) Mer om det imorgon, men jag kan lova er en sak - hösten på Miranda Margareta kommer inte att göra någon besviken!

Ses imorgon, ciao amores!


4 juli 2011

Arrivederci amores!



Nu är väskan packad, i-poden laddad, solkrämen nära till hands och om inte mindre än 3 timmar hoppar undertecknad på tåget mot Kastrup med slutdestination Sicilien! Därmed tar bloggen också ett litet semester-upphåll;)

Vi ses om två veckor, med lite mer fräknar på näsan och massor, massor med Sicilien-inspiration:) Tills dess, ta hand om er och ha en underbar sommar! Och glöm inte att butiken är öppen varje dag hela sommaren, även ifall bloggen latar sig i hängmattan;)

Lot's of love,

Miranda Margareta